IJsboerke Fruit & Vegetables
IJsboerke Belgian Originals
IJsboerke Fruittella ijs

IJsboerke ondersteunt de “Belgian Pledge” en heeft op eigen initiatief de recepten van alle kinderijsjes aangepast zodat deze veel minder calorieën en geen klassieke suiker meer bevatten

Ontdek onze kinderijsjes

IJsinnovaties zonder klassieke suiker

Op zoek naar suikervrij ijs? Wij hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd om de klassieke suikers te kunnen vervangen in roomijs. Zo kan IEDEREEN genieten van ons heerlijk en gezond(er) roomijs.

Ontdek onze ijsinnovatie
ICY gamma IJsboerke
authentic

Nieuw recept voor onze kinderijsjes

De kleinsten onder ons smullen ook maar al te graag van heerlijke ijsjes. Al onze kinderijsjes bevatten aanzienlijk minder calorieën waarbij de typische IJsboerke-smaak nog steeds behouden wordt. Evenveel plezier voor minder calorieën!

Ontdek ons vernieuwde recept

Het begon allemaal in 1935, toen Staf Janssens met zijn kruiwagen door Tielen kruide.

Staf Janssens is 15 jaar. Op een kruiwagentje monteert hij een kleine ton met 6 liter ijs, door zijn ouders thuis gemaakt. In de zomer gaat hij langs bij de buren in Tielen - met succes! De ijsronde van Staf groeit met de dag. Na een tijd is heel het dorp gek op 't IJsboerke. Waar Staf langskomt, is het feest. Stafs kruiwagen wordt al snel ingeruild voor een bakfiets, de bakfiets voor een brommer, de brommer voor een bestelwagentje ...


story
shop

Jouw IJsboerke moment waar en wanneer jij het wil.

Wat dacht je van take-away IJsboerke roomijs als zoete onthaasting tijdens het shoppen? Of liever gezellig bij jou thuis op de bank … Want genieten van IJsboerke roomijs kan waar en wanneer jij maar wil.
Las een welverdiende pauze in en breng een bezoek aan een van onze IJsboerke Moment Shops. Of ontdek het hele IJsboerke assortiment in ons winkeltje te Tielen en verras het hele gezin.

Smakelijk!

#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.