Vakmanschap

van bij ons

uit België

Ijsboerke geeft om u

Al jaren werkt IJsboerke met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en niet met kleurstoffen. Zo maken we roomijs met een authentiek recept dat ons ijs die typische ambachtelijke, natuurlijke smaak geeft. Al generaties lang!


IJsboerke

Eerlijke en echte ingrediënten van bij ons

Onze IJsboerke producten worden met verse Belgische room van de boeren van bij ons gemaakt. Ja, u begrijpt het goed! De koe naast uw woning in de wei zorgt voor uw overheerlijk roomijs. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van Belgische chocolade en suiker.


IJsboerke ijswijsheden

Het begon allemaal in 1935, toen Staf Janssens met zijn kruiwagen door Tielen kruide.

Staf Janssens is 15 jaar. Op een kruiwagentje monteert hij een kleine ton met 6 liter ijs, door zijn ouders thuis gemaakt. In de zomer gaat hij langs bij de buren in Tielen - met succes! De ijsronde van Staf groeit met de dag. Na een tijd is heel het dorp gek op 't IJsboerke. Waar Staf langskomt, is het feest. Stafs kruiwagen wordt al snel ingeruild voor een bakfiets, de bakfiets voor een brommer, de brommer voor een bestelwagentje ...


story
facebook

Kom meer te weten over ons heerlijk roomijs!

Op onze Facebook pagina krijg je regelmatig nieuws van ons. Leuke foto's, receptideeën, interessante ijsnieuwtjes, acties of evenementen. Verder kan je er ook tips achterlaten want wij vinden jouw mening belangrijk. Ben je benieuwd? Word dan fan van onze Facebook pagina.


#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.