Liefde voor onze

planeet

MVO

Duurzaam omspringen

IJsboerke is jouw plezierleverancier van vandaag en inspireert je voor morgen. Wanneer je kiest voor ijsjes van IJsboerke kies je voor een verantwoordelijke onderneming, met oog voor duurzame ontwikkeling. Want we beseffen dat je belang hecht aan onze samenleving.

Een bloeiend bedrijf in een tevreden omgeving

IJsboerke is méér dan een bedrijf. Door samen te werken met lokale verenigingen hebben we initiatieven als 'Tielen fietst', Pompoenstappers, ... op poten gezet. Op die manier bieden we een meerwaarde aan de maatschappij.
Onze buren houden we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen tijdens onze verschillende buurtbijeenkomsten, want tevreden buren maken goede vrienden.

IJsjes met liefde voor onze planeet

We leven in een wereld waar de impact van de klimaatverandering onweerlegbaar is. Bij IJsboerke zijn we ons daar volledig van bewust en springen we duurzaam om met natuurlijke hulpbronnen, scheiden we ons afvalbeheer in 12 verschillende afvalstromen, stellen we efficiënte routeplanningen op voor onze chauffeurs, gebruiken we zonnepanelen voor groene energie, en zoveel meer.

Plezier van hier

Al onze producten worden in Tielen of Beerse geproduceerd, waarbij we zoveel mogelijk samenwerken met lokale leveranciers. Zo kan IJsboerke niet alleen in de Kempen, maar in het hele land tewerkstelling creëren.
Ook trachten we steeds de handen in elkaar te slaan met Belgische merken als ZOO/Planckendael, Leonidas, Luikse siroop, Jules de Strooper, ...

Ondernemen met een hart

Al sinds de oprichting door Staf Janssens, in 1935, tracht IJsboerke in te spelen op de noden van de klant. Dit doen we door een gevarieerd assortiment aan te bieden met een hoge flexibiliteit. We sleutelen niet alleen aan ons assortiment, maar ook onze productieprocessen worden voortdurend onder de loep genomen. Onze Kaizens, kleine verbeteringsteams, verwezenlijken een bottom-up strategie en betrekken de mensen van op de werkvloer bij verbeteringsprocessen.

facebook

Kom meer te weten over ons heerlijk roomijs!

Op onze Facebook pagina krijg je regelmatig nieuws van ons. Leuke foto's, receptideeën, interessante ijsnieuwtjes, acties of evenementen. Verder kan je er ook tips achterlaten want wij vinden jouw mening belangrijk. Ben je benieuwd? Word dan fan van onze Facebook pagina.


#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.