Ondernemers

voor de klas

sinds 1935

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog.

IJsboerke doet mee!

Ons bedrijf neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo), in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen.

Tijdens een interactieve sessie zal Peter Janssen in het Kardinaal van Roey Instituut (Vorselaar), het Sint-Victor (Turnhout) en De Rozenberg Secundair Onderwijs (Mol) vertellen over zijn ervaringen in ons bedrijf. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en jongeren kunnen zich zo een accuraat beeld vormen van wat ondernemen en het bedrijfsleven juist inhoudt.

Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Glacio/IJsboerke een warm hart toedraagt. We wensen Peter Janssen alvast een inspirerende sessie toe!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be

www.vlajo-ovk.be

80 jaar IJsboerke

In 1935 had Tielenaar Staf Janssens het lumineuze idee om met zijn kruiwagen van deur tot deur ijs te verkopen. Die kruiwagen evolueerde naar een bakfiets en nadien naar enkele camionetten. IJsboerke werd een sterk en geliefd merk waarmee waarschijnlijk ook jij opgroeide. Een goesting naar 100% Belgisch roomijs die blijft plakken!

#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.