Heerlijk Belgisch ijs

Belgische Room

Deze zakelijke website is enkel van toepassing op klanten uit Nederland

Download onze catalogus Download de consumentenadviesprijzen
Belgische Room

Belgisch vakmanschap.

De beroemde volle zachte smaak van IJsboerke, dankzij onze Belgische traditie en vakmanschap.

Vind je ons ijs ongelooflijk lekker? Da's geen toeval. Voor IJsboerke is alleen het beste goed genoeg. Vanaf de start - in 1935 - bereiden we ons roomijs met natuurlijke grondstoffen en dagverse room. Ons roomijs bevat gemiddeld 11,6% melkvet wat meer dan het dubbele is dan de wettelijke 5%. Hierdoor smaakt ons roomijs lekker romig en heeft het een extra mooie structuur. Maar we zijn ook passioneel bezig met vernieuwing. Daardoor hebben we voor elk wat wils.

Belgische Room
Download onze catalogus

IJsinnovaties met tagatose

De belangrijkste adviezen rond gezonder leven houden in: meer bewegen, voldoende water drinken en voldoende uren per nacht slapen. Daarnaast is er veel aandacht voor het minder eten van suiker. IJsboerke neemt hier graag een voortrekkersrol in op, en heeft de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in ijsinnovaties om de klassieke suiker of zoetstoffen te vervangen.

Iemand die lactose-intolerant is, of veganistisch wil eten, moet doorgaans passen wanneer de desserten opgediend worden. Niet bij IJsboerke! Dankzij het lactosevrij ijs van IJsboerke kan iedereen gewoon meegenieten.

Ontdek onze ijsinnovatie
soja icy
authentic

Nieuw recept voor onze kinderijsjes

Ook voor onze kinderijsjes zorgen we voor een aanzienlijke verlaging van het caloriegehalte met een vernieuwd recept op basis van tagatose, waarbij de lekkere, typische IJsboerke smaak behouden blijft.

Tagatose is een 100% natuurlijke vervanger voor de klassieke suiker, en bevat veel minder calorieën. Hierdoor zijn de IJsboerke kinderijsjes verantwoorde tussendoortjes.

Ontdek ons vernieuwde recept

Dé IJsboerke-vriezers.

Vriezer

IJsboerke heeft verschillende diepvriezers in diverse formaten, zodat je de meest passende presentatie voor jouw verkooppunt kan kiezen. Als je een IJsboerke diepvriezer koopt, ontvang je een gratis lading ijs. Dit wordt samen met verkoopsondersteunende materialen binnen 7 werkdagen geleverd, zodat je meteen aan de slag kan!

Voor meer informatie, de voorwaarden en bestellingen
neem gerust contact met ons op

Ontdek onze vriezeractie Ontdek onze vriezeractie schepijs
Ontdek onze handijs opstartactie

Verkoopsondersteunende materialen*

Verkrijgbaar onder bepaalde voorwaarden

* Het kan zijn dat bepaalde POS-materialen beperkt beschikbaar zijn.

Contacteer ons

Onze contactpersoon

Lisette Beets

Lisette Beets

lisette.beets@glacio.com

06 30224109

#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.