Heerlijk Belgisch ijs

Belgische Room

Deze zakelijke website is enkel van toepassing op klanten uit Nederland

Belgische Room

Belgisch vakmanschap.

De beroemde volle zachte smaak van IJsboerke, dankzij onze Belgische traditie en vakmanschap.

Vind je ons ijs ongelooflijk lekker? Da's geen toeval. Voor IJsboerke is alleen het beste goed genoeg. Vanaf de start - in 1935 - bereiden we ons roomijs met natuurlijke grondstoffen en dagverse room. Ons roomijs bevat gemiddeld 11,6% melkvet wat meer dan het dubbele is dan de wettelijke 5%. Hierdoor smaakt ons roomijs lekker romig en heeft het een extra mooie structuur. Maar we zijn ook passioneel bezig met vernieuwing. Daardoor hebben we voor elk wat wils.

Belgische Room
Download onze catalogus

IJsinnovaties zonder klassieke suiker

Op zoek naar suikervrij ijs? Wij hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd om de klassieke suikers te kunnen vervangen in roomijs. Zo kan IEDEREEN genieten van ons heerlijk en gezond(er) roomijs.

Ontdek onze ijsinnovatie
ICY gamma IJsboerke
authentic

Nieuw recept voor onze kinderijsjes

De kleinsten onder ons smullen ook maar al te graag van heerlijke ijsjes. Al onze kinderijsjes bevatten aanzienlijk minder calorieën waarbij de typische IJsboerke-smaak nog steeds behouden wordt. Evenveel plezier voor minder calorieën!

Tagatose is een 100% natuurlijke vervanger voor de klassieke suiker, en bevat veel minder calorieën. Hierdoor zijn de IJsboerke kinderijsjes verantwoorde tussendoortjes.

Ontdek ons vernieuwde recept

Dé IJsboerke-vriezers.

Vriezer

IJsboerke heeft verschillende diepvriezers in diverse formaten, zodat je de meest passende presentatie voor jouw verkooppunt kan kiezen. Als je een IJsboerke diepvriezer koopt, ontvang je een gratis lading ijs. Dit wordt samen met verkoopsondersteunende materialen binnen 7 werkdagen geleverd, zodat je meteen aan de slag kan!

Voor meer informatie, de voorwaarden en bestellingen
neem gerust contact met ons op

Verkoopsondersteunende materialen*

Verkrijgbaar onder bepaalde voorwaarden

* Het kan zijn dat bepaalde POS-materialen beperkt beschikbaar zijn.

Contacteer ons

#ijsboerke

Hou me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.